Κατασκευή ιστοσελίδων


Ο σχεδιασμός ιστοσελίδων είναι μια ξεχωριστή διαδικασία και αποτελεί επένδυση. Σκοπός μας είναι ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας να εξυπηρετήσει τους επιχειρηματικούς σας στόχους, προσελκύοντας το ενδιαφέρον νέων πελατών. Η επιτυχημένη δημιουργία web site στηρίζεται σε μεγάλο βαθμό στην κατασκευή της ιστοσελίδας (Web development – web design), στις νέες τεχνολογίες που θα αξιοποιηθούν και η διαφοροποίηση από τον ανταγωνισμό είναι κάτι παραπάνω από επιβεβλημένη. Σχεδιάζουμε μοναδικές ιστοσελίδες (web sites) και ηλεκτρονικές πύλες (portals), μοντέρνα και λειτουργικά ηλεκτρονικά καταστήματα (E-shops), πρωτότυπα ιστολόγια (blogs). Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε δυναμικές ιστοσελίδες ηλεκτρονικού εμπορίου – E-Commerce που αφορούν ηλεκτρονικά καταστήματα / e-shop για online αγορές, αξιοποιώντας όλες τις σύγχρονες δυνατότητες του διαδικτύου και προσφέροντας ολοκληρωμένες τεχνολογικά λύσεις.

Φιλοξενία Ιστοσελίδων σε τελευταίας τεχνολογίας ισχυρούς servers, με αδιάκοπη λειτουργία και 24άωρη υποστήριξη από εξειδικευμένο προσωπικό. Παρέχουμε το υψηλότερο επίπεδο σε ποιότητα φιλοξενίας και υποστήριξης σε υπερσύχρονους Cloud Servers!

Το email αποτελεί πλέον το βασικό στοιχείο επικοινωνίας μεταξύ των επιχειρήσεων. Καθημερινά διακινούνται δισεκατομμύρια emails ανά τον κόσμο. Κάθε επιχείρηση πλέον αποκτά εταιρικό email (και όχι κάποιον λογαρισμό στο yahoo ή στο gmail) και εξασφαλίζει την ασφάλεια των δεδομένων που διακινεί. Το εταιρικό e-mail δείχνει επαγγελματισμό και συνέπεια για μια επιχείρηση και ένα εύκολα αναγνωρίσιμο σημείο αναφοράς στην επικοινωνία σας με τους συνεργάτες σας ή το πελατολόγιό σας.

Στείλτε μας την συσκευή σας & παραλάβετε εντός 2 ημερών!*


* Aπό την μέρα παραλαβής και εφόσον δεν χρειάζεται ανταλλακτικό που δεν υπάρχει στην ελληνική αγορά

Καλέστε μας σήμερα!
213 043 042 8

Κλήση
BeTheme WordPress Theme